Jacomij

Jacomij is al tientallen jaren gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking en recycling van non-ferro metalen, edelmetalen, katalysatoren en afgedankte elektrische en elektronische Apparatuur. Binnen de metaal en elektronica branche behoort Jacomij tot één van de grootste en modernste bedrijven in Europa.

Voor Jacomij hebben wij al vele mooie evenementen mogen verzorgen waar wij enorm trots op zijn. Onlangs hebben we het afscheid van de directeur Theo van den Heuvel op een bijzondere wijze mogen vormgeven. Midden tussen de robuste recyclede materialen werd een prachtige eventlocatie gebouwd met een heuse memorylane van hoogtepunten in de imposante carrière van Theo en daarmee ook de groei van Jacomij. Het werd een memorabele avond, waarbij de artistieke en muzikale acts, aankleding en het mooie foodconcept een verhaal vertelde en de gasten lieten verwonderen.

Het hoogtepunt was de theatershow waarin alle personeelsleden een rol speelde. Een half jaar lang werden er workshops gedaan en werd er gerepeteerd, onder professionele leiding van een regisseur. Het showscript liet het leven zien, met beeldproductie, geluid, dans en spel. Een verhaal met humor en kippenvel momenten, dat werd afgesloten met een op maat gemaakt lied.

Totale productie

Nadat de gasten uit de theaterzaal kwamen, was de zaal omgetoverd in een kleurrijke feestzaal met spiegelbollen en maakten we een explosieve overgang naar het feest. De percussieband speelde en het valdoek knalde weg, waarachter de band verscheen. En vanuit de diverse foodtrucks werd heerlijke streetfood geserveerd.

De totale productie lag in handen van het team van Youngwise en werd uitgevoerd in opdracht van Hans de Jong Totaalorganisatiebureau. Voor de show maakten wij de beeldproductie met animaties en werd ook de aftermovie door ons filmteam geproduceerd. In de aanloop naar het event toe hebben wij eveneens de uitnodiging gemaakt met diepdruk, goudfolie en spot uv-lak. De gasten konden zich inschrijven via de speciaal door ons ontwikkelde eventsite. Met deze eventsite kon men zich niet alleen inschrijven, maar kon als extra service ook een hotelkamer geboekt worden.

Van a tot z een productie waarin alle elementen van de live communicatie van Youngwise tot uiting kwamen en het was weer een groot feest om dit te mogen doen voor deze bijzondere opdrachtgever.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.