Incassobureau De Nederlanden

Het incassobureau De Nederlanden is gevestigd in Veenendaal en is sinds 1915 een gevestigde orde in Nederland binnen het landschap van incasso diensten. Zij verzorgen voor hun opdrachtgevers het volledige incassotraject, van laatste aanmaning tot tolmacht voor de gerechtelijke fase.

Speciaal voor De Nederlanden ontwikkelden we een filmconcept ‘tips voor openstaande facturen’. Het blijkt dat deze term redelijk vaak gegoogled wordt en wat betreft zoekmachinerankings is er voor wat betreft de website best een uitdaging om met deze zoekterm op de eerste pagina te komen. Echter kwamen wij tot de ontdekking dat dit nog niet aan de orde was voor Youtube.

Film met bewegende animatie

Het doel was een informatiefilm te maken op basis van motion graphic ofwel bewegende animatie. Heel laagdrempelig en eenvoudig qua opzet. We wilden de kijker echt helpen met tips en tricks. Daardoor positioneren wij De Nederlanden als autoriteit op het gebied van incassodiensten. En wanneer de kijker er niet uitkomt, weten zij naar wie ze toe kunnen gaan. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om gratis gebruik te maken van de dienstverlening van De Nederlanden. In de film kun je klikken op de link en dan kom je terecht op de site van De Nederlanden. Je kunt namelijk op de website van De Nederlanden een laatste aanmaning laten versturen door De Nederlanden. Wil je vervolgens dat De Nederlanden ook het volledige pakket oppakken, dan werken zij vervolgens op basis van No Cure No Pay.

Tot slot hebben we naast het maken van de film ook nog een digitale nieuwsbrief gemaakt met de nieuwsbrieftool Youngsend, om te versturen aan de prospects van De Nederlanden. De mailing was gepersonaliseerd, dus de ontvanger werd direct en persoonlijk aangesproken.

Bekijk de film online:

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.