Green Deal Zero Emission

Connekt is een onafhankelijke netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit. Een gezonde mix waar invloedrijke partijen samen komen en met meer dan 200 partners over de hele wereld bedenken en realiseren we tastbare oplossingen voor een duurzame en economisch betere wereld.

Voor het project Green Deal Zero Emission Stadslogistiek werden wij gevraagd om een informatieve film te produceren die tijdens de bedrijfsauto RAI 2015 zou worden vertoond.

Voor deze informatiefilm was het doel dat de bezoeker een duidelijk beeld van het project Green Deal Zero Emission Stadslogistiek zou krijgen. Want in het Energieakkoord hebben het bedrijfsleven en de overheid gezamenlijk afgesproken om Nederland slimmer en energiezuiniger te maken en dat gebeurt in Green Deals.

De kijker denkt actief mee.

In de film zoomen we in op het gevoel, de toekomstwens en de realiteit.  Want we willen een onbezorgde, schone toekomst maar het wordt steeds drukker op de weg. Als we zo door gaan zal het alleen maar erger worden. Dus… actie ondernemen is onvermijdelijk. Logistieke bedrijven moesten worden aangesproken om mee te participeren, te experimenteren en te innoveren, waarbij de activatie en samenwerking centraal zouden staan. De living labs die inmiddels al in Nederland bestaan zijn uitgelicht in graphics. We roepen de bezoeker (kijker) op om mee te denken. Zelf het verschil te maken en met innovatieve ideeën te komen. Zelf een living lab te starten en zich aan te sluiten bij het project.

De pay of was dan ook: geef richting aan de toekomst en in de video werd de link naar website zichtbaar. Om extra kracht bij te zetten, werd de film afgesloten met de logo’s van de bedrijven die nu al mee doen.

Naast de Nederlandse film hebben we eveneens een Engelse versie geproduceerd, inclusief een Engelse voice-over.

English version

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.