Grand premiere Event

Grand premiere Event BMW Ekris – met de exclusieve onthulling van de gloednieuwe BMW X7 en de introductie van de vernieuwde BMW 7 serie en M850i Cabrio.

Beleving

Vanaf de snelweg was het al duidelijk, bij BMW Ekris staat iets bijzonders te gebeuren. Om 19.30 uur was de zon onder, met dynamische spots stralen we het verlichte logo van “The Exclusives” op de wall slaps. De loper liep vanaf de straatzijde naar de entree. Aan de start van loper staat een gastvrouw en bij de entree werden de jassen aangenomen.

High Black & Exclusive Blue Catering

De gasten werden gastvrij en culinair in de watten gelegd met een eigen champagnebar, mooie mensen in kleding van Ekris verzorgen catering met beleving. We serveerden stikstof amuses vanaf een brandend vliegtuigtrolley, versgesneden charcuterie, mooie luxe happen afgewisseld met de enige echte Dobben bitterballen van grote hoogte en op de tafels vers gebrande noten met olijf. De Moët Chandonbar is een ware blikvanger en de prachtig gestelde dames zorgden voor goed gevulde glazen.

Entertainment

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Piano Paul, die als het ware een live jukebox met zijn prachtige mini vleugel en zingt. Daarnaast speelt hij sax en ook nog eens gitaar. Een complete en steengoede mix voor een perfecte opening.

Show – The Future is now

Met een op maat gemaakte openingsact en Marianne Timmer & René de Heij werden de auto’s op een spectaculaire wijze onthuld aan de gasten. We nemen je mee in het verhaal:

Het zaallicht dooft en de blauwe lampen in de zaal blijven aan, dit geeft een theatraal effect. Op de achtergrond hoor je eclectische muziek. De drie BMW’s staan centraal opgesteld met het onthullingsdoek erover. Tussen de auto’s staan twee podia die trapsgewijs aflopen voor het visuele effect.

Het geluid wordt krachtiger en daarmee starten de lichteffecten met korte en krachtige flitsen… We hebben de aandacht van het publiek! Ook op de schermen zien we korte flitsen van beelden. Skyline met sterren, autolampen die aangaan, BMW logo in beeld….De muziek valt stil en “The Future is now’ komt in beeld.

Dynamische spots draaien rond als zoeklicht. De drie percussionisten starten de show die parallel loopt op de muziek, we starten met een rustige opbouw. Op de verschillende schermen zien we details van de auto’s als teaser met spannende close ups, we zien emotie van de mensen in de films.

“Are YOU ready for the future?”

Hiermee maken we overgang naar snelle ritmische muziek en gaan we over naar een snelle flitsende video.
Op het moment dat de muziek los gaat veranderen de beelden in snelle flitsende beelden van een BMW.
Showdancers komen op en maken een wervelende show in combinatie tot de beelden en percussie. Daaraan voegen we de special effects toe. Tussendoor spelen de drummers en zien we de special effecten als vuur en co2. We sluiten af met snelle beelden, van auto’s, Marianne & medailles!

Dan hoor je de commentator “TIMMERTJE TIMMERTJE WAT GA JE DOEN?!” roepen.
Nadat je dit gehoord hebt is er een smooth overgang van BMW naar Marianne en snap je waarom de commentator dat zo random riep. Na deze slogan komen er een paar vloeiende en kloppende overgangen tussen Marianne en de 3 BMW’s.

De laatste slagen van de drums klinken!

We eindigen de video met de muziek die stopt. Marianne die haar gouden medaille omhoog houd en de slogan “Alleen het beste is goed genoeg”.  In een stil moment in muziek zal de slogan “Ekris BMW – The future is now” komen te staan.

We eindigen de video met de muziek die stopt.

Marianne en René komen op, aangekondigd door Lisette. Op de achtergrond loopt de muziek zacht door. Marianne heeft haar gouden medaille bij zich en René neemt het woord. Het gaat over de beste zijn, winnen en the future is now. Dit verhaal gaat over goud, schaatsen, de beste willen zijn, en de presentatie van de auto’s. Marianne en René stemmen het verhaal met elkaar af.

De auto’s zijn nog gehuld in de doeken en na deze inspirerende woorden wordt de hendel omgezet en start de count down, begeleid door de percussionisten en in beeld zien we filmbeelden. De verlichting gaat mee op elke tel en slag. De auto’s worden onthuld en de ijsfonteinen (sparkles) gaan af.

Applaus & champagne! René en Marianne toosten met elkaar en de zaal. De gloednieuwe BMW X7,  vernieuwde BMW 7 serie en M850i Cabrio zijn onthuld! Bekijk de afterevent movie.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.