Food Unplugged

Food Unplugged is een jaarlijks foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren, telers en kleine onafhankelijke cateraars. De vijfde editie van Food Unplugged – het zomerse outdoor netwerkevent voor foodprofessionals – vond op 21 juni 2019 plaats op het World Food Center Terrein in Ede.

De gemeente Ede heeft Youngwise de opdracht gegeven tot het ontwikkelen van een nieuwe concept van de Tuin van Ede. Een fysieke stand die informeert, enthousiasmeert, verbindt en inspireert. Zodat bezoekers ervaren dat Ede en deze regio een innovatieve topregio is op gebied van Agro-food met veel potentie en volop in beweging.

De stand is inspirerend en interactief, bovenal nodigt het uit tot reflectie en gesprek. De Tuin van Ede is herkenbaar en een blikvanger op elk evenement.

Het resultaat was een kleurrijk en fleurige stand die de bezoekers als bijen op de bloemen deed afkomen. De bezoekers waren enthousiast en er ontstond een ontspannen ruimte voor gesprek. Dus doel bereikt! Gaaf om te zien hoe conceptontwikkeling, noeste arbeid, vormgeving en eventorganisatie samenkomen tot een nieuw duurzaam concept om Gemeente Ede in 2019 op de (menu)kaart te zetten! Bekijk hier de aftermovie van Food Unplugged 2019:

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.