Food & Winter-festival

Zaterdag 10 december 2016 was het zover, het Food & Winterfestival van de Valleilijn. Het festival stond in het teken van het 10-jarig bestaan en vond plaats langs de bus- en treinstations van de Valleilijn. Reizigers konden gratis reizen en er vonden feestelijke activiteiten plaats op verschillende stations.

Op het station Ede Centrum gaf Conny Bieze, de gedeputeerde van de Provincie Gelderland, samen met andere genodigden het officiële startsein voor de feestelijke activiteiten. Hierna stapten zij, onder begeleiding van hypercullinaire kok Pierre Wind op de trein en genoten zij van een hapje en drankje op station Barneveld.

Op diverse stations gaf Pierre Wind workshops bij verschillende foodtrucks. Het festival werd georganiseerd door de Provincie Gelderland, Connexxion en Syntus, die verantwoordelijk zijn voor de Valleilijn.

Een aantal reacties van reizigers:
“ Top dag gehad!! We hebben genoten.”
“ Leuke controleurs op de trein. “
“ Wat hebben we genoten! “

Verschillende lokale media waren tijdens het festival aanwezig en hebben hier een artikel over geschreven. Deze artikelen zijn terug te lezen via de volgende links:

Youngwise heeft het concept Food & Winterfestival bedacht en de gehele vormgeving rondom het festival ontwikkeld. Verder hebben wij ervoor gezorgd dat er op 7 stations in de omgeving foodtrucks waren en activiteiten plaats vonden om het 10-jarig bestaan van de Valleilijn groots te vieren. Er waren hiervoor in totaal 35 items geregeld. Op de dag zelf hebben wij de gehele productie op ons genomen en ervoor gezorgd dat op alle stations tegelijk het evenement van start ging en dat het goed verliep.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van het evenement

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.