Food & Fun Street Fair

YES, we hebben de target met 250% overtroffen! In vier weken hebben wij een wervingscampagne gedraaid met als target 1.000 bezoekers op het event en er zijn er 2.500 uiteindelijk geweest!!! En dat met een doorloopsnelheid van een Formule 1 wagen. In vier weken tijd hebben wij voor dit splinternieuwe event alle communicatie- & promotiemiddelen opgetuigd. Want zodra wij een deadline krijgen, staat alles op scherp en geven we gas. Vrooommmm…!


Bereik van 57.000 mensen

De naam Food en Fun Street Fair was al snel geboren en hebben we als een razende het logo en de website www.foodenfunede.nl ontwikkeld. Vervolgens hebben we in twee weken tijd alle communicatiemiddelen opgetuigd om Food en Fun te promoten. Abri’s in bushokjes, digiborden, posters vastgeketend aan bouwhekken, twee pagina’s groot in de Ede Stad, nieuwsbrieven en opvallende social media campagnes met een mega bereik van 57.000 mensen. Onze event-marketingmachine draaide op volle toeren en met resultaat!

 

Stormloop

Op 9 juli 2022 liep het direct storm, de Food en Fun Street Fair was gelijk aan! Een oerstreekmarkt met een vrolijk festival karakter waar je de heerlijke smaken uit de regio kon proeven, in combinatie met lekkere muziek, kookworkshops van Pierre Wind en met leuke activiteiten voor kids. De sfeer was super en iedere bezoeker genoot lekker van het zonnetje. Kortom een geweldige dag!

 

“Wij zijn meer dan tevreden! Er zijn zoveel bezoekers gekomen, hiervan hadden we zelfs niet kunnen dromen. En de bezoekers die er kwamen waren ook precies de doelgroep waarvan we hoopte dat er zou komen. Alle complimenten aan jullie voor de ingezette marketing!” aldus de opdrachtgever.

 

Thanks World Food Center, Next Venue en Gemeente Ede voor deze leuke en uitdagende opdracht waarin we als projectteam als een speer hebben samengewerkt!
#trots #meerdantarget #winnaars #eventmarketing #F1Marketing #snelsnellersnelst

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.