Film Autobedrijf Gert Brandsen

“Wat een overweldigende reacties”, vertelde een enthousiaste Gert Brandsen. “Al jaren verstuur ik naar onze vaste relaties een kalender en daar kreeg ik eigenlijk nooit een reactie op. Maar dit jaar wilde ik eens iets anders doen en het werd een film met een eindejaarsgroet. Direct na het versturen van de mailing met de film erin werd ik bedolven onder de berichten per mail, app en social media. Dit had ik nooit verwacht en daarom des te leuker.”

Voor de opname van deze film hebben we een script geschreven dat bij Autobedrijf Brandsen past. Je krijgt direct een beeld van het bedrijf en de medewerkers. Met de geanimeerde teksten worden de relaties bedankt voor het vertrouwen en een goed nieuwjaar gewenst. De graphics in motion geven het kerstgevoel en tot slot wanneer de lichten uitgaan en Gert de deur sluit van het autobedrijf, wenst hij de mensen ook nog persoonlijk fijne feestdagen toe.

Eindejaarsgroet

De film is verzonden naar alle relaties met het digitale mailing programma Youngsend. We hebben de footer en header vormgegeven en er de kerstboodschap met film aan toegevoegd.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.