Lancering & Kick Off

Jouw productpresentatie of lancering in de schijnwerpers

Youngwise organiseert lanceringen en kick-offs – bijvoorbeeld voor een nieuw product, een nieuwe bedrijfsvisie of nieuwe focus – waarmee je de bezoekers enthousiast maakt.

Lancering nieuw product

Een zakelijk evenement met de ultieme belevingswaarde. Dat maakt echt indruk. De productpresentatie, productlancering of kick-off event van iets nieuws is een spannend moment. Alles komt samen en eindelijk mag iedereen erover weten. Met een lancering of kick-off kun je het verhaal vertellen dat achter het product of je onderneming zit. Wij zorgen ervoor dat dit verhaal wordt omgezet in een belevenis tot in de kleinste details, met jouw onderneming of nieuwe product vol in de schijnwerpers.

Kick-off event

Een fantastische film, spectaculaire show of traditionele handeling, wat is de stijl die past bij je organisatie en hetgeen je lanceert? Met een kick-off event smelten we de boodschap, het product, het imago en het gewenste effect samen tot een spraakmakend moment. Een uniek moment dat communicatiekracht uitstraalt en goede mediawaarde heeft.

Echt indruk maken met een lancering of kick-off?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2022 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.