Klantendag & Opendag

Hét bedrijfsfeest voor sterkere klantbinding

Wist je dat het vijf keer zoveel kost om nieuwe klanten te werven dan om te investeren in je bestaande klanten? Zonde. Hoe langer je een klant aan je weet te binden, hoe meer rendement hij je oplevert. Met een klantendag of open dag kun je een positieve indruk maken op je klant of relatie. Investeer in de klantbeleving. Happy customer = happy you.

Klantendag of open dag organiseren

Als evenementenbureau weten we als geen ander hoe we een event met een verhaal kunnen neerzetten. Met een klantendag kun je laten zien dat je als bedrijf niet alleen bezig bent met jezelf, maar dat je klanten ook eens in de schijnwerpers mogen staan. Zo zorg je door middel van een evenement voor sterkere klantbinding. Dat kan op veel manieren, afhankelijk van wat je wil uitstralen en welke boodschap je wil meegeven aan de bezoekers. Samen met jou kijken wij naar de vorm en inhoud die de meeste indruk zal maken op jouw klanten. Van userday waarbij je klanten met elkaar in contact komen en elkaar versterken tot familiedag in een pretpark, compleet met knapzak en een hapje eten.

Op een open dag kun je bezoekers héél dichtbij laten komen. Je kunt ze laten zien wie je bent als bedrijf, wat je verhaal is, hoe je werkt en waar jij je koffie drinkt in de pauze. Door dit persoonlijke contact worden bezoekers echt betrokken bij de organisatie en veranderen ze van klant tot ambassadeur.

Gooi die deur maar open!

Zoals bij al onze evenementen zoeken we ook bij open dagen en klantdagen naar een programma dat nét een tikkeltje anders is. Niet een dertien-in-een-dozijn-dag, maar een dag die blijft hangen en de bezoeker met een stralende lach thuis laat komen. Communicatie, planning, veiligheid en organisatie: wij regelen het allemaal voor je. Jij hoeft alleen maar je deuren open te zetten en te zorgen dat er geen vuile vaat meer staat.

Wil jij ook je klanten in de schijnwerpers zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.