personeelseventPersoneelsevent

Een gezamenlijke belevenis als teambuilding

Elkaar buiten werktijd ontmoeten, levert mooie ervaringen op en bevordert de saamhorigheid en collegialiteit. Of het nu gaat om een uitbundige feestavond of een leerzame masterclass, het doel van een personeelsevent blijft hetzelfde.

Youngwise stelt unieke programma’s samen. Ze zijn speciaal gemaakt voor het bedrijf en toegespitst op de werknemers. Een programma voor de fuifnummers of juist voor de bollebozen, wij vinden het prachtig. Als bedrijf bepaal je de doelen en wij zetten het concept neer. Met als resultaat een event waar het personeel daadwerkelijk tot elkaar komt.

Evenementenbureau voor personeelsfeesten

Youngwise is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor bedrijven. We zoeken grenzen op en bouwen een programma met verrassende activiteiten, entertainers en programma’s. Waar we in geloven is, dat ervaringen het sterkste bindmiddel voor mensen is. Onze concepten zijn geen dertien-in-een-dozijn bedrijfsfeesten maar een echte experience waar nog jaren met plezier over nagepraat kan worden.

Werkkostenregeling

Natuurlijk heb je als ondernemer te maken met de WKR, waardoor niet zomaar alle evenementen gunstig worden belast. Ook hiervoor hebben wij de kennis in huis om je goed te kunnen informeren en te adviseren voor de invulling van het event.

Een onvergetelijke belevenis met collega’s?

Wij regelen het voor je.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.