Jubileum

Mijlpalen mogen gevierd worden!

Een bedrijfsjubileum is een bijzonder moment. Je organisatie bestaat 5, 10, 25, 50 of misschien zelfs wel meer dan 100 jaar. Een mooie gelegenheid om terug te kijken, plannen voor de toekomst te maken en een groot feest te vieren samen met je relaties, medewerkers en/of leveranciers. Een geweldig moment om het bedrijf of organisatie eens in het zonnetje te zetten en het middelpunt van alle aandacht te laten zijn.

Zonder je medewerkers en relaties was het bedrijf natuurlijk nooit geworden wat het vandaag is. Zij verdienen daarom een dag om nooit te vergeten. Persoonlijke aandacht, een prettige sfeer en een mooi programma; dat maakt samen een dag om de geschiedenis in te gaan.

Bedrijfsjubileum organiseren

Youngwise is specialist in het neerzetten van een krachtig, persoonlijk en bijzonder bedrijfsjubileum. We maken er niet alleen een bedrijfsfeest van, maar een echte beleving die bijdraagt aan het bedrijfsimago en de binding met medewerkers en relaties. Wij zorgen voor de praktische organisatie, de communicatie en zelfs de vormgeving.

Jubileumcommunicatie en -vormgeving

Iedereen laten weten hoe ‘oud je geworden bent’? Onze briljante designers ontwerpen een speciaal jubileumlogo voor de gelegenheid. Deze kan ingezet worden in alle communicatiekanalen van je bedrijf, zodat het niemand ontgaat dat er een speciale dag aankomt. Ben je trots op je geschiedenis, je medewerkers en visie? Een jubileummagazine geeft je de kans om uitgebreid te laten zien wie je bent en waar je bedrijf voor staat.

Goed, bij een bedrijfsfeest hoeft het dus niet te blijven voor je jubileum. Samen met jou bedenken we een compleet plan voor een onvergetelijke mijlpaal, van buitengewone jubileumacties en feestelijke programma’s tot aan de uitnodigingen en communicatie.

Een jubileum om nooit te vergeten organiseren?

Kom eens langs voor een kopje koffie.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.