Congresorganisatie

Een uitdagende dag met inspirerende sprekers

Hoe wil jij ze aan het einde van de dag de deur uit laten lopen? Barstensvol inspiratie natuurlijk! Daarvoor is een uitdagend programma nodig met inspirerende sprekers en prikkelende visuele beelden. Youngwise zorgt voor een congres waar nieuwe ideeën ontstaan en waar bezoekers niet alleen een leerzame maar ook een onwijs leuke dag beleven.

Evenementenbureau voor congressen en conferenties

Een congres moet vooral inspiratie en een mentale uitdaging bieden. Daarvoor is een goed doordacht programma leidend. Naast een bijzonder programma zorgen wij ervoor dat een congres of conferentie tot in de details verzorgd is. Dit doen we met een bijzondere congreslocatie, prikkelende communicatie en een sterk programma. Goede sprekers en de juiste audiovisuele middelen zorgen voor een succesvol congres.

Uitnodigingstraject

Werving voor een event is te vergelijken met een salesproces. Met een doordachte en uitgekiend uitnodigingstraject zorg je ervoor dat bezoekers overtuigd zijn om zich aan te melden. Youngwise heeft speciaal voor events tools ontwikkeld om het uitnodigingstraject tot succes te maken. Daarnaast zetten we onze Invitewise eventwebsites in met een speciale digitale registratie module. Via deze website kunnen tickets worden gekocht, betalingen worden gedaan en kun je de gasten informeren over het prachtige event.

Promotie

We ontwikkelen een herkenbare eventhuisstijl en rollen een promotiecampagne uit in de (online) media. De eventbranding zien we terug in alle elementen tijdens het event, zoals vlaggen, banners, interieur, waterflesjes, keycords en nog veel meer.

Hospitality

Of je nu 50 of 10.000 mensen ontvangt op het congres, wij zorgen dat ze stuk voor stuk tevreden naar huis gaan. Onze gastvrije hostesses zorgen ervoor dat de gasten vlot worden ingeschreven en warm worden ontvangen.

Wilt u ook een bijzonder goed congres organiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.