Beursdeelname

Véél meer dan een beursstand

Alleen maar aanwezig zijn op een beurs levert je niets op. Dat pijnlijke moment dat je jouw flyer in de prullenbak ziet liggen, is verleden tijd. Wij helpen je opvallen, door de interactie aan te gaan met de doelgroep en verwachtingen te overtreffen.

We rollen een beursplan uit als roadmap to succes. We brengen in kaart wie de bezoeker is, wat ze zoeken, verwachten en we laten ze over gaan tot actie. Met dat als uitgangspunt maken onze ontwerpers een origineel concept voor de beursstand of beurswand en het promotiemateriaal. Vervolgens gaan we de interactie aan en zorgen we dat je pitch scherp is. Want je ziet je doelgroep op de beurs face-to-face, je hebt maar een seconde de kans om in contact te komen en daar moet je optimaal gebruik van maken.

Leads genereren met je beursstand

Met een beursdeelname wil je natuurlijk je gezicht laten zien en je bedrijf promoten, maar echt rendement is om ook daadwerkelijk leads te genereren. Daarom zorgen wij dat je goed voorbereid op de beurs verschijnt: met een concrete doelstelling en een beurstraining door onze ervaren professionals. Zo haal je meer uit je beursdeelname.

Ook zo moe van standaard beursstands?

Wij helpen je met een creatief alternatief.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.