Evenementen

Een onvergetelijke belevenis organiseren

Op zoek naar een standaard zakelijk evenement? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Met minder dan de WOW-factor nemen wij namelijk geen genoegen. Op zakelijke evenementen sta je oog in oog met klanten, zakenrelaties of netwerk. De experience staat centraal. Hét moment om jezelf te laten zien. Of nee, om jezelf te overtreffen. Evenementen met emotie slepen je mee en laten een levendige herinnering achter. Geen vorm van communicatie is zo sterk als een event waarbij je een onvergetelijke indruk maakt.

We zijn plannenmakers, wandelende ideeënbronnen die out of the box & into your business denken!

Storytelling met je evenement

Als je bedrijfsidentiteit een verhaal vertelt, kun je een evenement zien als een hoofdstuk. Een belangrijk hoofdstuk waarin je constant op het puntje van je stoel zit. Dat gevoel wakkeren we aan tijdens onze events. Een avontuur dat een grote bijdrage levert aan de merkidentiteit en het imago. Een evenement is sterk, bezoekers worden fan. En het levert positief resultaat en goede referenties in de media op.

Youngwise: veelzijdig en creatief evenementenbureau

Onze bedrijfsevenementen zijn een beleving vanaf de allereerste aankondiging tot aan de afterservice. Geen moment laten we aan toeval over. In samenwerking met topcateraars, uitzonderlijke locaties en bijzondere entertainers zetten wij een onvergetelijk concept neer. Waar nog jaren aan teruggedacht zal worden. Dat is pas indruk maken!

Logistiek denken we na over het proces en de planning voor opbouw, tijdens het event en afbouw. We weten alles over crowdcontroll en de beste routes. We zijn helemaal ingevoerd op het gebied van risico’s tijdens het evenement en hoe hiermee om te gaan. We weten veel over verzekeringen en ook de werkkostenregeling houden we in de peiling.

Tijdens het evenement zorgen wij uiteraard voor de volledige organisatie. We doen de productie en nemen de regie, zodat je volledig in contact staat met je bezoekers van het congres, personeelsevenement, de feestelijke opening of het (bedrijfs-)jubileum.

Klaar voor een bedrijfsfeest of event dat beweegt en raakt? Wij bruisen al van ideeën.

 

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

We willen je graag ontmoeten.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.