Ekris Lelystad

Na maanden van bouwen en verbouwen werd feestelijk de vernieuwde vestiging van BMW | Ekris in Lelystad geopend. Alle relaties van de organisatie werden uitgenodigd om de prachtige nieuw ingerichte showroom te bewonderen en met een spectaculaire openingsact werd de officiele opening voltrokken. De show was een spel tussen percussie, viool, dans en showeffecten.

Prestigieuze entree beleving

De gasten van Ekris ervaren tijdens dit evenement een geweldig warm welkom en er hangt een ontspannen relaxtesfeer in en om het pand, want aan alles is gedacht! Bij de entree ligt een extra lange rode loper klaar met grote helium ballonnen die aandacht van de gasten trekken. Talloze mooie fakkels en kaarsen leiden de gasten naar binnen.

De oogverblindende Ekris gestylde hostesses in geweldige styling met smokey eye, rode lippenstift en gouden schoenen ontvangen de gasten met een buitengewone gastvrijheid en sprankelend welkomstdrankje.

Culinair & Creatief

Speciaal voor Ekris hebben we een culinair concept op maat gemaakt met een bijzondere touch. De briefing was creatieve, herkenbare happen in combinatie met een culinaire beleving met signing van Van Ekris. Het is ons doel een buitengewoon spraakmakende catering neer te zetten, zodat de gasten volledig in de watten worden gelegd Ladies of whine serveerden mooie wijnen en hapjes werden gepresenteerd vanaf walking balloons die een echte eyecatcher vormen in de ruimte. Vanaf de Mini Cooper werd door een barista fijne koffie gepresenteerd.

Entertainment & Show

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Piano Paul, die als het ware een live jukebox met zijn prachtige mini vleugel en zingt. Daarnaast speelt hij sax en ook nog eens gitaar. Een complete en steengoede mix voor een perfecte opening. Onze street magic man zorgde voor een geweldige show staand aan de tafel van de gasten. Gasten vielen van de ene verbazing in de andere, trucks wisselden elkaar af met complete mindfucks. Hoe doet hij het toch?

Openingsspektakel

We schreven een show op maat die buitengewoon spectaculair was! We nemen je mee in het verhaal:

Olievaten en niet alledaagse trommels staan opgesteld en daarmee een indrukwekkend podiumbeeld geeft. We horen een heart beat, een groot wit scherm licht langzaam op…  Vanaf twee white boxes naast het podium zijn silhouetten  zichtbaar en danseressen beelden een verrassende choreografie uit. We horen het geluid van een dichtslaande portierdeuren, de auto die starten gas geeft. Twee felle lampen zijn zichtbaar achter het scherm en mooie dames verschijnen in de lichtstralen. Als vanuit het niets begint een reusachtige parel (ballon) voor de ogen van de gasten te groeien. In deze ballon zijn de contouren van een dame zichtbaar en zij toont ook een viool in de ballon om enkele tonen te spelen…. Op dat zelfde moment komen er de  violisten tussen de gasten door, al spelend lopen zij op en geven een geweldige show in blacklight. Op dat moment scheuren de white boxes open en zijn de nieuwe modellen BMW zichtbaar en schieten de dancers de kabouki’s af die op de ruggen zijn bevestigd. Fonkelende zilveren confetti vliegt 5 meter de lucht in. Er wordt geproost met champagne! De vestiging is geopend!

Gefeliciteerd Ekris met een prachtige locatie!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.