Een nieuwe website

Drie, twee, een…… Een geweldig vuurwerk wordt ontstoken en bij iedere klik klinken de ohhh’s en ahhh’s. De champagne maakt een aangename plop, wanneer deze op het heuglijke moment wordt ontkurkt. De gevulde glazen gaan de lucht in en de felicitaties rollen over de tongen. Weer een feestelijk moment waar we erg trots op zijn…. De nieuwe website van Youngwise is online! Behind the scenes was het zweten geblazen en nu, nog meer dan ooit, weten we hoe opdrachtgevers zich moeten voelen. Tussen al het werk door en de vele deadlines die we dagelijks hebben, wordt er koortsachtig gewerkt aan de nieuwe veel beloofde digitale presentatie van het bedrijf.

 

De teksten worden herschreven, aangevuld en moeten zoekmachine proof worden gemaakt.

Ach de oude kon wellicht nog best, maar het jasje paste niet meer zo goed. Met een oude site voelt het net of je de collectie draagt van zomer 2011. Niets mis mee, nog best wel mooi en de vreugde van toen kun je nog steeds wel voor de geest halen. Maar vandaag de dag is de snit net iets anders, de stoffen zijn mooier en bedenk dan dat de kleuren en trends continu veranderen. Zelf verander je natuurlijk ook steeds en daar pas je je stijl op aan.

Vandaar dus de hoogste tijd voor een nieuwe runway presentation, eentje met de WOW-factor die helemaal past bij de uitstraling. Dus licht uit en spot aan; here we go!

Het was dus hard werken en maar wat zijn we blij met onze nieuwe website, die Youngwise laat zien in al zijn facetten. We fonkelen van trots, dit is wie we zijn en wat we doen! We kunnen er weer een tijd tegenaan en we zouden iedereen willen aanbevelen; show your beauty ;-)!

We hebben de afgelopen periode nog veel meer mogen ontwerpen voor talloze opdrachtgevers. Ieder met een eigen look & feel, maar altijd aangepast op het imago van het bedrijf en het doel waarmee men zich wil presenteren. We zijn er voor je om ervoor te zorgen dat het achter de schermen helemaal wordt geregeld, zodat je lekker kunt doorgaan met je eigen business. We weten immers als geen ander hoeveel werk het uiteindelijk is. Dus daarom zorgen we ervoor dat je in 5 stappen voorzien bent van een prachtige website.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.