eb-NK Offroad Racing Series

Een jaar lang strijden de teams van de eb-NK Offroad Racing Series op de meest uiteenlopende parcours. Het draait om navigatie, snelheid, maar ook behendigheid. De terreinwagens rijden onder andere door het mulle zand, langs snelle gravelpaden, bijzondere afdalingen en prachtige bospaden. Aan het eind van het seizoen worden de punten opgeteld en volgt er een spectaculair event met de prijsuitreiking. Hierin levert Eelco Bekker van eb-Personeelsdiensten een bijzondere bijdrage aan het kampioenschapsfeest. Samen met hem hebben we de organisatie van dit bijzondere evenement mogen doen.

Youngwise verzorgde het digitale uitnodigingstraject met in de combinatie Youngsend en Eventwise. Met Youngsend werden de gasten op bijzondere wijze uitgenodigd met een e-mailing. Met een klik op de button konden de gasten zich direct aanmelden voor het evenement. Op de Eventwise eventsite speciaal op maat ontwikkeld voor het eb-NK Offroad Racing Series eindfeest.

Event

Tijdens het evenement was Lisette de Jong van Youngwise de host van de avond. Als lady speaker kondigde zij een keur van artiesten aan en maakte zij de prijswinnaars bekend. De opening en afsluiting van de avond werd gedaan met een waanzinnig spectaculaire lasershow en hiervoor schreef Youngwise het script.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.