De Vree en Sliepen

Voor het 125 jarig bestaan van Bouwbedrijf De Vree en Sliepen hebben we een bijzondere uitnodiging gemaakt, die was geënt op het thema “Theater van de Bouw”.

We maakten een viertal films met daarin een interview dat verwerkt werd in de live presentatie tijdens het event. Ook creëerden we een beeldanimatie met een reis door de tijd, in combinatie met een theatershow van zang, dans en percussie. Daarnaast verzorgden we de online registratie module die we integreren in de eigen site. Tot slot stuurden we na afloop alle gasten een sms bericht om te danken voor de komst met een link naar een filmpje van het event.

Voor het 125 jarig bestaan van bouwbedrijf De Vree en Sliepen, hebben wij een theatershow geproduceerd genaamd “Het theater van de bouw”. Een interactieve show met beelden en live performance van acteurs, zangers, dans en percussie. Door middel van een tijdmachine vlogen we door de geschiedenis van de wereld, de bouw en De Vree en Sliepen. Met als daverend slot een geweldige lasershow.

Coproductie met Hans de Jong Totaalorganisatiebureau.

 

Enkele foto’s van deze theatervoorstelling:

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.