De Blauwe Bever

De Blauwe Bever is een stoer schip waarop je vanaf het open, overdekte bovendek rechtstreeks de riviernatuur van de Nederrijn kan beleven. Er zijn meerdere opstappunten, aan weerszijden van de rivier, om inwoners, bezoekers, toeristen uit de verschillende gemeenten een dichtbij- gelegenheid te bieden om mee te varen en tijdens een vaart een excursie in een natuurgebied o.l.v. een gids mee te maken.

Huisstijl

De organisatie van De Blauwe Bever hebben Youngwise gevraagd de volledig nieuwe huisstijl van het safarischip te ontwikkelen. Voor een organisatie is het belangrijk dat de huisstijl past bij je imago. Een goede uitstraling van het logo dat bestaat uit het woord en beeldmerk, typografie en kleurgebruik vormt de basis voor het ontwerpen van de visuele identiteit. Voor de Blauwe Bever is een herkenbare stijl ontwikkeld, die we hebben verwerkt in een huisstijlsheet. Van hieruit hebben we het briefpapier, visitekaartjes en de email handtekening gemaakt.

Website

Youngwise werd door Stichting Rijnoevervaart gevraagd om een website te ontwikkelen voor Safarischip De Blauwe Bever. Dit was een leuke uitdaging. Het is namelijk een website geworden met een online reserveringsmodule. Youngwise heeft een toegankelijke gebruiksvriendelijke website ontwikkeld waarbij we een parallax techniek hebben geïntegreerd in de homepage.  De vrijwilligers van de Blauwe Bever kunnen heel eenvoudig zelf teksten, plaatjes en video’s aan de website toevoegen.

Systeem op maat

De reserveringsmodule die in de website is geïntegreerd is volledig op maakt gemaakt. Voor het salarischip kunnen mensen ticketsboeken. De vele variabelen in de tickets, zoals diverse ticket opties, opstapplaatsen en soorten vaarten werden geïntegreerd in een systeem. Het hele traject van boeken tot varen zit in het programma. Er is een back-end ontwikkeld waarbij de mensen van de Blauwe Bever de vaarten kunnen beheren, boekingen kunnen bijhouden en vaarlijsten printen. De hele vaartadministratie in een overzichtelijk pakket.

Betrokken

De Blauwe Bever is een initiatief wat door vrijwilligers helemaal wordt gerund. Vanaf de start van deze opzet heeft Youngwise zich aan het project verbonden. In het voortraject hebben we het team geadviseerd over de persbenadering, marketing invulling en sponsoring. Ook de komende tijd blijven wij het bestuur met raad en daad bijstaan. We vinden het namelijk zo’n bijzonder schip en daarom vinden we het bijzonder leuk om erbij betrokken te zijn.

Bekijk hier de site van de Blauwe Bever : Deblauwebever.nl

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.