De Arbeidsrecht-advocaat

Voor De Arbeidsrechtadvocaat hebben we een uitgebreide website gemaakt. De uitdaging bij dit project was om heel veel relevantie informatie geven, zowel voor de bezoeker als voor de zoekmachine-optimalisatie. Terwijl we de bezoeker met een specifieke hulpvraag snel tot actie aanzetten. We hebben daarom gekozen voor een informatieve homepage met duidelijke call to action met herkenbare situaties. 

Achterliggende pagina’s bevatten achtergrond informatie en telkens wordt de bezoeker nieuwe content geboden. Om verder te lezen over aansluitende thema’s of wordt de bezoeker uitgenodigd om contact op te nemen. Technisch betekent dit dat we aan de achterkant van site – de zogenoemde CMS – aanpassingen hebben gedaan waarmee het makkelijk is om verschillende soorten pagina’s aan te maken. Deze kunnen onderling verbonden worden zodat deze als “Lees verder” aan de bezoeker getoond worden. 

Zonder afbreuk te doen aan de betrouwbare en toegankelijke uitstraling van de website hebben we de website dynamisch gemaakt met subtiele maar sprekende effecten zoals parallax in de afbeeldingen en lichte zoomeffecten bij de buttons. Neem gerust een kijkje op de website van De Arbeidsrechtadvocaat.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.