CTS IT

Hannes de Paauw van CTS IT dank voor de mooie award winning opdracht! Heel gaaf dat je onze samenwerking hebt gewaardeerd met rapportcijfer 9,5. Daar zijn we echt super trots op. 

CTS IT was genomineerd voor beste onderneming van gemeente Ede 2017 in de categorie MKB & Detailhandel. De winnaars zijn in oktober bekend gemaakt tijdens het Business Event.

Directeur Hannes de Paauw heeft Youngwise gevraagd om te helpen tijdens de voorbereidingen voor het grote moment. We zijn begonnen met een brainstormsessie om alle mogelijke ideeën te achterhalen. Hier zijn leuke acties uitgekomen waar we direct mee aan de slag zijn gegaan, denk hierbij aan social media berichten over de kernwaarden van het bedrijf en een winactie voor kaarten voor het Business Event.

De doelen voor dit project waren:
– Top of mind positie creëren bij jury en bezoekers
– Goodwill bouwen bij zakelijke doelgroep Ede
– Het trotse “wij” gevoel aanwakkeren bij medewerkers en bestaande relaties

Visuals

Op alle uitingen van CTS IT moest duidelijk zijn dat ze de trotse genomineerde van 2017 zijn. Dus dit hebben we op zoveel mogelijk manieren terug laten komen, herhaling is immers de kracht van het onderwijs. We hebben dit gedaan op de website, in de email handtekening, op social media, extra bestickering op de auto’s en er hing een groot spandoek bij het bedrijfspand.

Social media

Samen met CTS IT hebben we een post kalender gemaakt voor de social media kanalen. In de korte periode voorafgaand het evenement is het aardig hectisch, maar ook de social media berichten moesten natuurlijk wel worden bijgehouden.  Met behulp van de handige tool ‘Hootsuite’ hebben we samen berichten voor de hele periode ingepland.

Free Publicity

We hebben een persbericht over de nominatie geschreven en deze incl. foto’s toegestuurd aan:

– Lokale media

– Online (branche/nieuws) kanalen

Benieuwd naar het bericht? Deze kan je hier terug lezen. Tevens was de directeur te gast bij het programma Business Club Radio op Ede FM. Dit fragment en de foto’s kan je hier terug luisteren en kijken.

Guerrilla actie

We hebben Ede kennis laten maken met CTS IT door middel van een ludieke actie. Dit soort acties geven een grote spin-off qua naamsbekendheid.

De directeur heeft midden in de nacht 100 CTS IT paraplu’s verspreid over de industrieterreinen in Ede. De ochtend er na kwam er een blog en een video online waarin Hannes aan gaf dat hij zijn paraplu was verloren. Eerlijke vinders worden beloond, dus iedereen die een paraplu had gevonden, hier een foto van had gemaakt en naar een speciaal e-mailadres gestuurd, maakte kans op de prijs.

Genomineerden

Voor alle genomineerden was het een spannende tijd. Vooral de voorpret en het gevoel van samen in het zelfde schuitje zitten was de rode draad die je op dat moment met elkaar had. Een week voor het event is er een lunch voor alle genomineerden georganiseerd op het kantoor van CTS IT. Hoewel alle bedrijven anders waren qua opzet en identiteit was dit een grote mogelijkheid om verbinding met elkaar te zoeken en alle voorpret te delen.

Collega’s

De nominatie door het Network Business Events was een compliment voor alle medewerkers van CTS IT. We betrokken de mensen in het enthousiasme voor deze gave mijlpaal en de spannende weg naar de ontknoping toe.

Film

Tijdens het business event heeft ieder bedrijf zich gepresenteerd met een film. Om op te vallen hebben we voor CTS IT een filmscript geschreven die aanspreekt bij de kijker. In 1 dag hebben we de film bij het bedrijf op kantoor opgenomen. Er zat snelheid in, humor en effecten. Dit hebben we gecombineerd met motion graphic (animatie). Samen met het team was het een super gave dag, met instructie, repetitie en uiteindelijk de hele opname zelf.

Daarna ging de film in de montage en audiobewerking, toen volgde al snel een preview en is vervolgens de definitieve versie gemaakt voor de première tijdens het event.

Er zijn veel leuke en positieve reacties op de bedrijfsfilm gekomen en CTS IT heeft zelfs de Rabobank Publieksprijs gewonnen. Benieuwd naar de film? Kijk hem hier terug.

We kijken terug op een geweldige award winning opdracht. CTS IT bedankt voor de gave opdracht en de lekkere taart.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.