CoThink

Woensdag 3 oktober was het CoEvent van CoThink: Teamwork in Problem Solving. Samen met hun klanten vierden we hun 10-jarig bestaan in het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Een motivational speak van André Kuipers en een gave solvathon stonden op het programma. 

In groepen en vol enthousiasme en energie starten de gasten aan de solvathon. Op de tafels stonden box vol met attributen, instructies etc. Dé perfecte manier om cases voor te leggen aan mensen met een frisse blik en creatieve geest. Binnen no time in groepen cases oplossen zorgt vaak voor creatieve, ‘out of the box’ ideëen. Teamwork, tijdsdruk en spanning geven een enorme energieboost aan iedereen. Vol passie behaalde de gasten samen de mooiste resultaten. Commitment was the key!

Super gaaf dat wij voor de jarige CoThink de organisatie mochten verzorgen. En wat een energie heeft onze geweldige samenwerking gegeven, dank daarvoor Ron Vonk, Jan Willem Vernhout en Martijn Maas! We hopen dat we in de toekomst nog veel meer Solvathons samen mogen organiseren! Voor een impressie van de dag, bekijk de aftermovie!

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.