Uitnodigingsmodule

Een evenement organiseren met het grootste gemak

Na het opzetten van een spetterend zakelijk evenement of het organiseren van een beurs of festival, is het tijd om je gasten op de hoogte te stellen. Zeker weten dat jouw uitnodiging opvalt en ontvangers overhaalt om erbij te zijn? Ons nauwkeurig uitgestippeld uitnodigingstraject zorgt voor de grootste impact en bezoekers die bruisen van voorpret.

Een zakelijk evenement, festival of beurs moet tot in de details kloppen om het ultieme WOW-gevoel op te roepen. Een fantastisch evenement met een belabberde uitnodiging zal nooit een succes worden. Zonde! Maar geen zorgen, wij regelen een gestroomlijnd traject dat het niet alleen makkelijk maakt om bezoekers uit te nodigen, maar dat ook nog eens een waardevolle bijdrage levert aan de experience van het evenement.

Online uitnodiging evenement

Met onze eigen uitnodigingstool Youngsend kan het hele uitnodigingstraject stap voor stap doorlopen worden. Een persoonlijke en opvallende uitnodiging maken wordt hierdoor een fluitje van een cent. Alle communicatie rondom het evenement kan opgemaakt worden in jouw huisstijl of eentje die speciaal ontwikkeld is voor het event. Maar het allerbelangrijkst: de ontvanger krijgt een uitnodiging die hij/zij niet kan afslaan.

Online inschrijven en event app

De volgende stap in het uitnodigingstraject is dat gasten zich online kunnen inschrijven. Onze eigen tool maakt inschrijven extreem makkelijk voor de bezoeker en maakt het voor jou overzichtelijk wie er gaan komen. De tool kan geïntegreerd worden in jouw eigen website of je kunt de Eventsite-module inzetten: een one-page website speciaal ingericht voor jouw evenement. Helemaal in jouw stijl en voorzien van een aantrekkelijk design dat ook twijfelaars overtuigt om de online uitnodiging te accepteren.

Evenementenbureau: hulp bij evenementen organiseren

Wij hebben al ontzettend veel zin om te gaan samenwerken. Jij ook? Het voordeel van een evenementenbureau inzetten is dat je zelf volledig ontzorgd wordt, terwijl het evenement en het uitnodigingstraject al je verwachtingen overtreffen. Onze eventorganisator weet als de beste hoe een evenement een onvergetelijke ervaring wordt, van de allereerste uitnodiging tot de afterservice.

Onze uitnodigingstool kun je zelf uitbreiden zoveel je wil: van online inschrijven tot digitale uitnodiging of een speciaal ontwikkelde event app. Deze app voor het evenement is vooraf en op de dag zelf een onwijs handige tool voor bezoekers. Ze kunnen hierin bijvoorbeeld het programma nog even bekijken, hun toegangskaart opslaan of interactie aangaan met de organisatie of medebezoekers. Alles is mogelijk en we verleggen graag grenzen om jouw evenement tot een doorslaand succes te maken.

Eenvoudig een uitnodigen en inschrijven tijdens een event?

Neem contact op om te weten hoe onze tools voor jou kunnen werken.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.