Huisstijlontwerp

Onze ontwerpers maken sprankelende huisstijlen

Je huisstijl is een belangrijk onderdeel van je zakelijke communicatie. Een goede huisstijl vertaalt het imago van je bedrijf. Dus het is belangrijk om te zorgen dat deze up to date is. Is je huisstijl toe aan een complete rebranding? De grafische ontwerpers van Youngwise weten precies hoe ze een onderscheidend design kunnen maken dat de identiteit en kernwaarden van het bedrijf visueel communiceert.

Logo, website en drukwerk

Je nieuwe of aangescherpte huisstijl moet natuurlijk wel passen bij je (bedrijfs-)logo, bestaande en nieuwe communicatiemiddelen. Als reclame- en communicatiebureau kunnen wij ook regelen dat alles op één lijn zit en hetzelfde verhaal vertelt: we ontwerpen een logo, maken een website en ontwerpen drukwerk, allemaal passend bij jouw strakke huisstijl. Geen losse eindjes, maar perfect tot in de kleinste details.

Huisstijlhandboek

Na het ontwerpen van je nieuwe huisstijl, logo, website en drukwerk is het de bedoeling dat iedereen op de juiste wijze de huisstijl toepast. Om dat extra makkelijk te maken zorgen onze grafisch ontwerpers ervoor dat er altijd een huisstijlhandboek of huisstijlsheet wordt gemaakt, waarin zaken als typografie, kleurgebruik en de pay-off opgenomen zijn. Wel zo makkelijk.

Benieuwd wat onze vormgevers al hebben gemaakt? Kijk dan eens bij onze projecten en laat je inspireren.

Frisse update nodig of toe aan een nieuwe huisstijl?

Kom eens gezellig bij ons langs voor een kennismaking.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.