Foto & Videoproducties

Bedrijfsfilms met een twist

Video is sterk. Daarom zijn wij er gek op. Jouw boodschap verpakt in sprekende beelden die de zintuigen prikkelen, ongekende gevoelens aanwakkeren en je enthousiast maken. Dat willen wij bereiken met jouw zakelijke bedrijfsfilm, commercial, sfeerimpressie of introductievideo.

Bedrijfsfilm laten maken

Op zoek naar een bedrijfsfilm, bedrijfsreportage of promotiefilmpje die wél helemaal gekeken wordt? Youngwise maakt zakelijke video’s die de aandacht vasthouden tot de laatste seconde en die de sfeer door het scherm heen voelbaar laten maken. Met een ijzersterke bedrijfsvideo die creatief, origineel en misschien ook wel een tikkeltje grappig is, kun je in een paar minuten iedereen fan maken van jouw merk.

Promotiefilmpjes of aftermovie

Wat denk je van een spetterende aftermovie of promotiefilmpje voor een evenement? Met een aftermovie hoeft een fantastisch event niet maar één keer beleefd te worden. Bezoekers kunnen achteraf heerlijk nagenieten en de thuisblijvers zullen eindeloos spijt hebben dat ze er niet bij waren.

Ons creatieve team van cameramensen en editors hebben samen al een heleboel mooie bedrijfsfilms en evenementfilms mogen maken. Inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons Youtube kanaal. Daar zul je zien dat wij fan zijn van zeer uiteenlopende stijlen en scenario’s.

Tips voor een bedrijfsfilm?

Lees dan onze blog over alle do’s and don’ts voor als je aan de slag gaat met een bedrijfsfilm. Zo kom je zeker goed beslagen ten ijs.

Wil je ook een prikkelende bedrijfsfilm met jouw zaak als schitterend middelpunt?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.