Brightingale

Iedere patiënt is uniek. Een behandeling die voor de ene patiënt goed werkt, kan voor een ander misschien minder of zelfs averechts werken. Hoe kan informatietechnologie helpen bij het maken van de juiste keuzes? Brightingale versterkt de kennis van arts en patiënt en helpt in het maken van zorgkeuzes.

Hierdoor weten zorgprofessionals nog beter welke behandeling in welke situatie het beste past, om zo de levenskwaliteit van patiënten te optimaliseren. Patiënten weten meer over de behandelmogelijkheden.

Website

Brightingale heeft ons gevraagd om een website op maat te maken. We vonden het erg speciaal dat we werden gevraagd om mee te werken aan dit mooie project. Youngwise heeft een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, waar zowel zorgprofessionals als patiënten mee kunnen werken.

De twee verschillende doelgroepen zorgden ervoor dat we ook twee verschillende wegen om de site te doorlopen hebben uitgewerkt. Het resultaat is één website waarop voor elke doelgroep specifieke informatie is te vinden. Daarvoor hebben we een systeem ontwikkeld waarin producten en ziektebeelden ingevoerd kunnen worden die op de website bij elkaar komen. Een zorgprofessioneel vindt op deze manier via de website informatie over de relevante producten, terwijl een patiënt informatie vindt via de keuze voor een ziektebeeld.

Het ontwerp van de website ondersteunt de informatie. De huisstijl van Brightingale is op subtiele wijze verwerkt in onder andere de footer, het kleurgebruik en het lettertype. De headerfoto’s zijn bewerkt met een speciaal filter. Door deze rustige vormgeving leidt het ontwerp je niet af van de informatie en krijgt de bezoeker toch een Brightingale gevoel.

Nieuwsgierig? Kijk dan op Brightingale.com.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.