BOKS Ondernemers Manifestatie

Onlangs organiseerden de gezamenlijke bedrijvenorganisaties in de FoodValley regio de BOKS Ondernemers Manifestatie 2015.

Samen met 350 ondernemers uit Wageningen, Veenendaal, Ede, Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Rhenen werd er een duidelijk statement gemaakt: ondernemers trekken de economie.

Youngwise onderstreept het belang van samenwerken in de FoodValley regio en ziet dat er volop kansen zijn. Om deze reden wilde we graag onze knowhow op het gebied van events en vormgeving inzetten. We hebben daarom een pakkende introfilm gemaakt met catchy muziek van The eye of the tiger! In deze introfilm werden vragen gesteld over de FoodValley Regio zoals: Is dat een belangrijk thema? Wat is het eigenlijk, wat kan ik daarmee in mijn business? Vervolgens was het aan de ondernemers om in de boksring een stevig debat te hebben met één hoofddoel: economische groei voor ons allemaal. Hoe boksen we omzet ons gebied in?

Op de vraag of de ondernemers enthousiast zijn over het event en of het volgend jaar weer een vervolg gegeven zou moeten worden, werd een instemmend applaus ten gehore gebracht!

Bekijk de film en de foto’s van het evenement.

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.