BMG Grond & Sloopwerken

De opdracht die we kregen was het maken van een award winning movie, met de kernwoorden: trots, enthousiasme, professionaliteit en betrouwbaarheid. De film voor BMG moest opvallen, een verhaal vertellen dat de kijker raakt.  Het doel was te laten zien hoe groots de organisatie is, door de diversiteit van opdrachten weer te geven. Achter de hechte groep stoere mannen, gaat een grote berg vakmanschap schuil. Pronken met je veren is niets voor ze, maar ze zijn wel trots op hun prachtige vak en alles wat ze met eigen handen maken en in veel gevallen breken. Dat hebben we laten zien.

Het verhaal BMG de movie neemt je mee naar een dag uit het leven van dit mooie bedrijf. Opgaande zon, robuuste machines en menskracht staan centraal. Dus filmden we de meest uiteenlopende, grootse en mooie werken op veel verschillende plekken in het land. Grote projecten waren leidend, maar de kleine projecten kwamen ook in beeld, want die worden bij BMG met even veel liefde gedaan.  Uiteraard brachten we het belangrijkste kapitaal – hét BMG personeel – in volle glorie in beeld. Dit in combinatie met de herkenbaar gesignde machines en materialen.

We schoten prachtige beelden van de sloop en grondbewerking en daarnaast vlogen we letterlijk en figuurlijk langs de projecten de drone. Dit leverde epische en hoogwaardige schots op.

Première

BMG the movie ging in premiere onder het toeziend oog van de medewerkers en relaties. Reactie was ‘kippenvel’, ‘emotie’ en ‘we willen ‘m nog een keer zien. Nadien is de film via de socials gedeeld en volgende een keten aan reacties. Dit was het doel en missie geslaagd! Bestaande klanten en potentiele  klanten zagen in een paar minuten de grootsheid en professionaliteit van dit prachtbedrijf!

Voor ons was het echt een super toffe opdracht en het trotse gevoel sloeg op ons over, wij waren even deze dag deel van een geweldig team mensen. Hard werken en ondertussen veel lol maken met elkaar.

Lieve Berry en Fran, wat ben ik blij dat we deze film voor jullie hebben mogen doen en wow wat een geweldige toko hebben jullie!

Goede zaken,
Lisette

Ook benieuwd naar de film? Bekijk hem hieronder.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.