BIZ Sterrenfonds Gala

Event

Speciaal voor BIZ Tiel hebben wij het BIZ Sterrenfonds Gala georganiseerd. Een hartverwarmende veilingavond waar ondernemers uit de Betuwe zich inzetten voor het geluk van de medemens. Een geweldige avond met een prachtig sterren diner van Masterchef Alain Caron en Patron Cuisinier Laurent Schandrin.

Rondom de veiling van spectaculaire stukken konden de gasten genieten van sensationele optredens van Flying Artwork en La Voix Magique. Ook de optredens van ambassadeurs Antje Monteiro en Frans Bauer waren bijzonder en paste volledig bij de beleving van het event.

 

Communicatie

Youngwise heeft de totale vormgeving van het gala ontwikkeld en uitgerold naar reallife. Van webpresentatie, programmaboekje tot uitnodigingstraject. Via de speciaal ontwikkelde uitnodigingsmodule hebben we het event voorzien van promotie, met film over de voorbereiding tot wervende teksten, alles werd compleet door Youngwise gerealiseerd.

Tijdens het event werd het programma geregistreerd met 3 camera’s. Achter de schermen was het regieteam de schakel tussen camera en scherm. Nadien is er naar de gasten een betoverende compilatie gestuurd om te bedanken voor de aanwezigheid.

vormgeving

 

Een korte compilatie van de avond:

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.