BIZ Gala 2017

Speciaal voor BIZ Tiel hebben wij het BIZ Gala 2017 geproduceerd. Een hartverwarmende veilingavond waar ondernemers uit de Betuwe zich inzetten voor het geluk van de medemens. Dit jaar was het goede doel: Stichting Vrienden van Vrijthof.

De Stichting zet zich al meer dan 40 jaar in voor de bewoners van Vrijthof. Zij biedt de bewoners mogelijkheden voor extra ontspanning en recreatie. Het opgehaalde bedrag van de veiling wordt gebruikt voor de realisatie van het Vrijdagmiddag Café.

Het was een geweldige avond met een prachtig sterren diner onder culinaire leiding van meesterkok uit de Betuwe Laurent Schandrin in samenwerking met La Vie Catering. Rondom de veiling van spectaculaire stukken konden de gasten genieten van sensationele optredens van o.a. Ben Cramer en Joke de Kruijf. De presentator van het spectaculaire programma was smaakmaker Gaston Starreveld.

Communicatie & eventorganisatie

Youngwise heeft de totale vormgeving van het gala ontwikkeld. Van webpresentatie, programmaboekje tot uitnodigingstraject. Via de speciaal ontwikkelde uitnodigingsmodule hebben we het event voorzien van promotie, met twee films over de voorbereidingen tot wervende teksten, alles werd compleet door Youngwise gerealiseerd.

Daarnaast hebben we het volledige eventconcept uitgerold naar reallife beleving. Onze rol als producer en regisseur was het schakelen met artiesten, techniek, catering en alles wat er verder nog bij kwam kijken.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.