Bitterballen buurtborrel

Je bent net verhuisd en dat mag gevierd worden, maar wie zijn m’n buren? Dat is wat Anders Arbeidsrecht en Reflect bewoog om een laagdrempelige netwerkborrel op te zetten voor alle zakelijke buren van het industrieterrein, waar zij een prachtig mooi kantoor hebben betrokken.

Ludiek, persoonlijk en net even anders dan anders…. Dat is waar de uitnodiging aan moest voldoen. Daarmee gingen we aan de slag. Een gepersonaliseerde gedrukte uitnodiging met overheerlijke bitterballen waar een zakje mosterd aan was bevestigd, was het resultaat. Het volledige team trok erop uit om ze persoonlijk te overhandigen en de reacties waren overweldigend enthousiast.

Gezellige buurtborrel

Het resultaat was een bomvol kantoor met enthousiaste ondernemers, die de vrijdagmiddag afsloten met onbeperkt bitterballen. Al snel bleek dat het initiatief niet eenmalig was, want meerdere ondernemers besloten dat zij de volgende wilden zijn voor de borrel. Chapeau dames!

Youngwise heeft zowel de realisatie en creatie van de uitnodiging op zich genomen, als de organisatie van het evenement.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.