Beurspresentatie Gelre Business Dagen

Creatie en realisatie stand Post Service

Jaarlijks staat Post Service met een stand op de Gelre Business Dagen in het Gelredome in Arnhem. Ditmaal was het concept totaal anders zowel voor Post Service.

Nieuwe huisstijl

Het was de eerste keer dat Post Service zich tijdens een beurs presenteerde met de nieuwe huisstijl. Vandaar dat wij voor Post Service een totaal nieuwe invulling mochten bedenken voor de beursstand.

De nieuwe beursstand van Post Service ziet er indrukwekkend uit, want de felle kleuren uit de huisstijl knallen eruit. De achterwand is gemaakt van decotex op een aluminiumframe en bevat de driehoeken uit de huisstijl en het logo.

Beursfilm

In de stand is vanaf het Ledscherm op statief in een oogopslag te zien hoe het proces bij Post Service in z’n werk gaat. Een grafisch vormgegeven presentatie met de mensen die bezig zijn met het sorteren en bezorgen van de post.

 

 

Gezellig en interactief

Opvallend in de stand is de witte loungebank met XXL zitzakken, die voorzien zijn van een Post Service label. Bezoekers van de beurs konden een zitzak winnen door een visitekaartje achter te laten. Maar meer nog maakten de bezoekers gebruik van de bank om juist lekker te ontspannen. Onder het genot van een verse bonenkoffie met een Post Service bonbon of een vitamineshot verzorgden ze hier ook weer een service met een glimlach.

Reactie van Post Service; “Het was echt een groot succes onze nieuwe stand! De mensen die we spraken waren vol lof over onze huisstijl en het idee van de bank was echt super. Daar is echt veel gebruik van gemaakt.”

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.