Bedrijvenkring Rhenen

Bedrijvenkring Rhenen biedt een platform voor de bevordering van het ondernemerschap in de regio Rhenen, Elst en Achterberg. Doelen die de Bedrijvenkring Rhenen heeft is het onderhouden van contacten zowel zakelijk als persoonlijk met ondernemers onderling. Dit doen zij door jaarlijks uiteenlopende bijeenkomsten te organiseren waarbij de ondernemers elkaar leren kennen en elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast behartigen zij de belangen van de ondernemer en slaan daarmee een brug tussen politiek en het bedrijfsleven.

De Bedrijvenkring is een hele actieve club waarbij veel jonge en inspirerende ondernemers zijn aangesloten. Dat betekent dat je ook in de profilering van de club voorop wilt blijven lopen. Hoog tijd dus voor een website die juist deze positieve uitstraling geeft en mobiel is.

Website

Youngwise is er trots op dat wij deze website hebben mogen ontwikkelen. We hebben een platform gebouwd waarop men zich eenvoudig kan aanmelden voor de evenementen. Deze eventmodule geeft de organisatie een prachtig overzicht van de gasten en met een klik op de knop zijn de badges uitgedraaid. Voor de zichtbaarheid van de leden hebben we een pagina gebouwd waarop alle logo’s zichtbaar zijn en wanneer je vervolgens hierop doorklikt is de bedrijfsinformatie zichtbaar. Met de ingebouwde zoekfunctie op de website brengen we op eenvoudige manier ondernemers met elkaar in contact.

Digitaal uitnodigen

Naast de website heeft Youngwise ook digitale nieuwsbrief ontwikkeld met het eigen systeem Youngsend. Hiermee worden de leden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en krijgt men de uitnodiging van de vele leuke en interessante evenementen die plaatsvinden. Door te klikken op de button in de mailing, kun je je direct aanmelden voor het evenement. Vervolgens kun je het event met een druk op de knop plaatsen in je agenda.

Bekijk de website: www.bedrijvenkringrhenen.nl

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.