Banenmarkt en Opening OKC

De banenmarkt van Ziekenhuis Gelderse Vallei waarbij het ziekenhuis bij jou solliciteert. Net even anders dan een gewone banenmarkt. Zo ontvingen de bezoekers een motivatiebrief van het ziekenhuis en je kon op luchtige manier kennis maken met je nieuwe collega’s tijdens een workdate.

We hebben alles uit de kast gehaald om de banenmarkt in de spotlight te zetten. Van social media advertenties, abri’s, krantenadvertenties tot digiborden, je kon er niet meer omheen. De inzet is goed beloond, er zijn ruim 800 bezoekers geweest waarvan er nu al succesvolle matches zijn gemaakt! En daar doen we het natuurlijk voor.

Naast de banenmarkt vond ook de officiële opening van het OK-Complex in het ziekenhuis plaats. Champagne, lekkere hapjes, mooie woorden en leuke rondleidingen zorgde samen voor een feestelijk moment. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de geslaagde operatie was welkom om te komen kijken bij het mooie resultaat.

Marianne van Dongen, Annelies Ruitenschild, Babet Markerink, Edwin Schras en Iris Tollenaar, bedankt voor de leuke opdrachten en samenwerking!

Bekijk hier de afterevent movie van de banenmarkt!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.