AgriFoodTech

Tijdens de AgriFoodTech, vakbeurs in de brabanthallen met congres, werden de topsectoren High Tech Systemen & Materialen, Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen samengebracht. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren in de machinebouw, voedselverwerking, op het land en in de kas stond bij AgriFoodTech centraal.

Standconcept

Gemeente Ede was tijdens dit event weer aanwezig met een opvallende en creatieve stand, van 6 x 4 meter genaamd de Tuin van Ede. Het standconcept werd gecreëerd rondom het thema de Tuin van Ede. De gemeente Ede maakten de innovatie in de regio Food Valley, Ede, Wageningen daarnaast zichtbaar met de aanwezigheid van de bedrijven Sieplo, Bionext en SoilCares. We hebben het concept werd speciaal voor de beurs aangepast. Met retro gloeilampen, hanging baskets met (eetbaar) groen en veel signing is er een beurstuin gemaakt. Om de bezoekers te informeren waren o.a. de pilaren van de stand voorzien van de feiten en cijfers van de regio.

Achtergrond

De Tuin van Ede is een fysieke tuin waarin de verschillende elementen van het Foodverhaal van Ede wordt verteld. De het concept de Tuin van Ede kent vele facetten. Net als een echte tuin, denk aan een; bloemenperk, een stuk moestuin, een plantenkas of een betegelde plek om te zitten. Maar er is nog veel meer mogelijk, denk aan: proeftuin, achtertuin, voortuin, tuinfeest, akkertuin, bostuin, theetuin, speeltuin, rotstuin, moestuin. Voor de Tuin van Ede geldt; de gemeente biedt de bodem, de partners zaaien en samen zorgen we voor de groei. Net als in de ‘echte’ wereld.

De Tuin van Ede is herkenbaar.  De stand is inspirerend en interactief, bovenal nodigt het uit tot reflectie en gesprek. Gemeente Ede mocht veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.