J. Bouman

Aannemingsmaatschappij J. Bouman BV realiseert grote bouwprojecten op het gebied van nieuwbouw, groot onderhoud, ontwikkeling, verbouw en restauratie. Ze werken met name voor woningcorporaties, gemeentes, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren.

Website

De huidige website van Aannemingsmaatschappij J. Bouman was verouderd en ze waren toe aan een nieuwe website. Voor Aannemingsmaatschappij J. Bouman hebben we het ontwerp en de bouw van de nieuwe website van A tot Z verzorgd. We hebben gekozen voor een rustige, professionele uitstraling waarbij de projecten van Aannemingsmaatschappij J. Bouman de belangrijkste eyecatchers zijn. Ook deze website is van begin tot eind speciaal voor de opdrachtgever ontwikkeld. Met WordPress als solide basis voor het CMS en diverse technische aanpassingen, zodat de website Bouman als gegoten past.

Vormgeving

Qua vormgeving is er gekozen voor het veelvoudige gebruik van de kleur blauw. De kleur blauw staat voor een zakelijk, rustig en neutraal voorkomen. Ook zijn er extra elementen aan het ontwerp toegevoegd, zoals het raster op de projectenpagina.

Fotografie

Onze fotograaf heeft de afgeronde projecten vastgelegd . Deze foto’s zijn toegevoegd aan de projectenpagina. We zijn trots op de samenwerking en het resultaat. Benieuwd naar de website, kijk dan op: www.jbouman.nl

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.