50 jaar H. van Dijkhuizen

Het 50 jarig bestaan van familiebedrijf H. van Dijkhuizen uit Tiel moest een buitengewoon onvergetelijk event worden. Ooit begon Henny van Dijkhuizen met paard en wagen en nu bestaat de olie en benzinehandel uit 50 tankstations, met vele dependances en een oliehandel met 15 tankwagens die dagelijks leveren bij vele bedrijven in het land. Een lange geschiedenis met talloze verhalen die verteld moesten worden.

Communicatie & organisatie

Al zoveel jaren kennen we de familie Van Dijkhuizen en dat we dit feest met een gouden randje voor ze mochten organiseren, was voor ons wederom een hele eer. In de eerste gesprekken werd duidelijk dat het niet zomaar een event zou worden. Oprichter Henny is nog dagelijks betrokken in de zaak en samen met zijn dochters Carla en Heidi van Dijkhuizen gingen we aan de slag. Vele ideeën en wensen kwamen op tafel en omdat je elkaar al jaren kent, was een half woord al voldoende.

Vormgeving, design & online

We zijn aan de slag gegaan met de vormgeving van de uitnodigingskaart, het design van de digitale uitnodiging en het inrichten van de online aanmeldingsmodule. We hebben ervoor gezorgd dat de gasten zich eenvoudig konden aanmelden via een portal op de site van www.hvandijkhuizen.nl. Deze portal is gemaakt met Eventwise en de registratie van de ingeschreven gasten konden we hiermee heel eenvoudig inzien en beheren.

Film & memoryboek

De geschiedenis, opbouw en bestaan van Van Dijkhuizen is er een omlijst met geweldig verhalen. Dat er een boek moest komen waarin dit alles in naar voren zou komen, was direct duidelijk. Het werd een verrassing van Carla, Heidi en moeder Sina voor oprichter Henny. In het diepste geheim hebben we interviews gehouden met familie, vrienden, medewerkers en belangrijke mensen in het zakelijke leven van Henny. Mooie anekdotes waarin de oprechtheid, het harde werken, de zakelijke visie, het hart voor Tiel en voetbalvereniging TEC en bovenal het hart van goud naar voren kwamen. Met deze verhalen maakten we een film waarin we in vogelvlucht de gasten op het feest meenamen in het verhaal van vroeger, nu en de toekomst. Kippenvel, bulderende lach en zelfs tranen van emotie. Het verhaal van Van Dijkhuizen is er een van goud, waarin de familiewarmte de boventoon voert.

Eventfacilitair

De grote hal bij tankstation Medel werd in een weektijd omgetoverd tot eventlocatie. Maar liefst 750 gasten zouden er komen en daarom hebben we aan de achterzijde van de bedrijfshal een extra paviljoen aangebouwd. Met facilitaire ruimten voor catering en artiesten. Gezien de grote toestroom van gasten hebben we een logistiek cq veiligheidsplan opgesteld, zodat gasten goed ontvangen zouden worden en waarbij er bij calamiteit een duidelijk protocol ter uitvoer lag met ingehuurde brandwachten en professionele eerste hulp verleners.

Eventstyling

Het pallet van kleuren was zwart, goud en rood. Onze eventstylist is aan de slag gegaan met schetsen, moodboards en het resultaat was een geweldige stoere presentatie in combinatie met stijlvolle elementen. Zwart meubilair, met rood led verlichting in de tafels. Gouden kaarsen, grote bloemwerken en mega gave decoratie om het af te maken. Vanaf entree, tot en met de podia, foodstands en zelfs de rokken van de hostesses waren meegenomen in de eventdecoratie.

Eventconcept

Een ouderwets gezellig feest met de warmte van het familiebedrijf, trots wat er in 50 jaar bereikt is en het moest vooral een event zijn waar nog jaren over zou worden gesproken. Dit was de uitdrukkelijke wens van Henny van Dijkhuizen. We hebben een programma gemaakt waarin we de gasten meenamen op een muzikale, komische en magische reis. Gastheer van de avond Gaston Starreveld mocht niet ontbreken, voor de familie is hij al jaren een bekend gezicht. Na de overweldigende film en de overhandiging van het boek, gingen we van hoogtepunt naar hoogte punt. Luid applaus en verbazing was er toen ineens Bep Achterklep – het albekende typetje van Tineke Schouten – op het podium stond en begon te praten over de firma Van Dijkhuizen en Henny, alsof ze elkaar al jaren kenden. Met sketches en liedjes zette ze de zaal op zijn kop. Het event werd afgesloten met een magische touch van niemand minder dan Hans Klok. Gasten schoten van hun stoelen om van dichtbij te zien hoe het werkte.  Niet alleen het podiumprogramma was bijzonder spectaculair, maar ook de culinaire invulling was buitengewoon goed. Wanneer je de familie Van Dijkhuizen kent, weet je dat gastvrijheid heel hoog in het vaandel staat. Daarom moest het de gasten aan niets ontbreken. Samen met het bekende familiebedrijf Van Dam Catering uit Amsterdam hebben we de gasten geweldig in de watten gelegd.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.