25 jaar ElektroNed

25 jaar ElektroNed. Een moment die niet ongemerkt voorbij mag gaan! In opdracht van ElektroNed heeft Youngwise een event georganiseerd waarbij het 25-jarige bestaan gevierd werd en netwerken het doel was. En dan niet netwerken met diegene die je al kent, maar juist met die onbekende. Dat deden we op een unieke locatie, Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Tussen de panda’s en gorilla’s werden de 190 gasten uitgedaagd connecties te leggen met onbekende gasten.

Bij de entree lag in de blauwe huisstijlkleur van ElektroNed een loper klaar waar de gasten feestelijk werden ontvangen. Na een lekkere lunch startte het plenaire gedeelte met een dynamische video die speciaal gemaakt is voor het event. Vervolgens werd het ijs gebroken door de presentator die startte met een actieve openingsoefening. Directeur Ton de Win heette alle gasten van harte welkom en daarna was voorzitter Rob Stoffer aan de beurt om zijn afscheidsspeech te geven. Na 15 jaar nam hij met mooie woorden afscheid als voorzitter maar hij blijft wel lid van ElektroNed.

Vertrouwen

Tijdens het event werd er teruggeblikt en vooruitgekeken waarbij de rode draad de kracht van samenwerking is. Spreker Doekle Terpstra had een inhoudelijk boodschap waarin het belang van de branche, maar óók de uitdagingen stevig zijn neergezet.

Spreker Patrick van Veen, gedragsbioloog, legt de parallellen tussen apen en mensen. Herkenbaar, grappig en leerzaam. ‘Ondernemers zouden meer moeten vlooien met elkaar’ was zijn boodschap. Vlooien geeft aan dat je vertrouwen hebt in de ander, vertrouwen is de basis voor samenwerken.

Aapjes kijken

Gezien de prachtige locatie konden de gasten natuurlijk niet naar huis zonder een rondleiding waarbij er allerlei informatie over de dieren werd verteld. Zoals dat panda’s erg lui lijken. Maar ze zijn juist hartstikke slim, ze halen namelijk maar 10% voeding uit bamboe dus rustig aan doen is een pre anders is je energie alweer op.

De gehele dag is vastgelegd door de livetekenaar, het doek werd onthuld tijdens de toost en alle gasten hebben hier hun initialen op gezet. Na smakelijk diner en met personaliseerde bonbons gingen alle gasten tevreden naar huis.

Youngwise heeft het concept en de organisatie van het event met plezier verzorgd. Van het ontwikkelen van de video, speechschrijver, relatiegeschenken tot aan de sprekers, presentator en de signing van het event.

After event movie

Foto’s van het event

 

 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.