10 jaar Axius Advocaten

Axius Advocaten & Mediators bestond 10 jaar. Een mooi moment die zeker niet zomaar voorbij mocht gaan en die zij groots wilden vieren met hun klanten, familie en vrienden.

Ontvangst

Op vrijdag 27 september 2019 werd dit dan goed gevierd op een prachtige locatie, Residence Rhenen. De gasten kwamen binnen via de okergele loper en werden ontvangen door de ontvangstaap. Vanaf zijn hutkoffer hield hij alle gasten goed in de gaten en haalde de gekste grappen uit, wat zorgde voor de nodige hilarische situaties.

Twee oogverblindende Axius gestylde hostesses, met speciaal gemaakte Axius rokken, heette de gasten welkom en nadat zij op de foto gingen met een grote okergele X, kregen zij een sprankelend welkomstdrankje en konden genieten van de muzikale invulling van De Twips.

Culinair

Toen kon de avond beginnen. De locatie is van zichzelf al prachtig en deze hebben we nog extra aangekleed met ballondeco en verlichting. Samen met Paul Roorda en zijn team werden alle gasten culinair in de watten gelegd.

Muzikaal hoog niveau

Vanaf 20.30 uur was het diner ten einde, gasten hebben lekker bijgepraat en genoten van het lekkere eten. Het was tijd voor feest. Muzikaal wilden we graag het hoogste niveau, zonder dat het een mega groot orkest was. Geen verzoeknummer was te gek voor de Boomings Piano’s, zij maakte er een gezellige avond van. De muzikale avond werd nog feestelijker door een top-act van wereldklasse. De dames van CPG zorgde ervoor dat alle voetjes van de vloer gingen en zo werd het een avond om nooit te vergeten.

Give away

Bij vertrek ontvingen alle gasten een prachtige bos bloemen gewikkeld in speciaal Axius inpakpapier en een handgeschreven kaartje bij.

Youngwise verzorgde dit event de eventstyling, organisatie, facilities, entertainment en give-aways.

Robert, Claudelle, Job & de rest van het team, bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. En tot over 5 jaar?!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2023 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing.