TaTME Congress 2017

In de zomer van 2017 vindt het TatME Congress plaats in het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Het congres, met hoogwaardige sprekers uit het vakgebied, brengt internationale chirurgen samen en om in te gaan op de revolutionaire technieken van transanale TME Chirurgie.

Voor het congres is Youngwise verantwoordelijk voor de creatie van de eventhuisstijl. We hebben daarnaast een eventwebsite ontwikkeld, waarbij de gasten zich kunnen inschrijven. Met gekoppelde betalingsmodule kan het ticket worden aangekocht van het congres. De eventsite is gekoppeld aan Eventwise, dat is het aanmeldingssysteem waarbij je in een oogopslag kunt zien wie zich heeft aangemeld en wat de specificaties zijn. Met een druk op de knop draai je de badges uit en weet ben je altijd op de hoogte van de actuele status van de aanmeldingen. Daarnaast is in het systeem ook een koppeling gemaakt met de boekhouding voor de facturatie en voor de officiële accreditatie, die verplicht is in de medische sector.

Vormgeving

Voor de promotie hebben wij de flyer ontwikkeld die zowel online als fysiek uitgereikt kan worden. We hebben een online banner vormgegeven. Deze wordt geplaatst bij externe sites om het congres te promoten. Tot slot zullen wij de Social Media agenda gaan vullen om de komende periode het congres goed in markt wordt gezet.

Naast de vormgeving zorgen wij ook voor de organisatie van het evenement. De komende 6 maanden zijn wij aanspreekpunt voor de totale organisatie en schakelen wij onder andere met de locatie Kroller Muller, cateraar, eventleveranciers. Ons doel is een geweldig en onvergetelijk congres te creëren waarbij alles klopt van a tot z!

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.