Werken bij Youngwise?

Youngwise groeit en daar zijn we blij mee! Regelmatig zijn we op zoek naar de beste mensen in communicatie en events voor langlopende of korte termijn projecten. Ben jij zo’n topper en wil jij je volledig inzetten binnen ons team in de missie naar blije opdrachtgevers, stuur dan je open sollicitatie naar: sollicitatie@youngwise.nl.

Wij zoeken een enthousiaste, nieuwe collega:

Grafisch ontwerper

M/V – minimaal 32 uur

Wat bieden wij jou?

Als designer bij Youngwise werk je dagelijks mee aan het complete proces van vormgeving. Van intake tot planning en van briefing tot eindresultaat. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan in het vak, waarbij je hebt laten zien dat je voor ieder marketingplatform en elke communicatie-uitdaging een goed ontwerp kunt maken. Het is dus belangrijk dat je conceptmatig denkt en abstracte ideeën vertaalt naar concrete ontwerpen. Je werkwijze is zelfstandig, planmatig en pragmatisch.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt voorbeelden gereed van je beste creatieve uitspattingen tot zover
  • Je hebt het lef om buiten de bestaande vakken te denken
  • Je staat achter je eigen ontwerpen en weet dit ook als zodanig te presenteren bij onze opdrachtgevers
  • Je kent de Adobe programma’s als geen ander
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste teamspeler en je weet opdrachtgevers en collega’s te inspireren. Je vindt het net zo leuk om je in te spannen voor zowel een mooie Facebook-post, een banner, een nieuwe website of huisstijl als een ontwerp voor een jaarverslag. Vanzelfsprekend zet je snel je creatieve ideeën op papier en weet deze goed te onderbouwen. Je krijgt inspiratie van het combineren van inhoud en vorm, met het totale landschap van marketing.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische functie met marktconformsalaris
  • Kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen
  • Samenwerking binnen een team met enthousiaste collega’s

Wil jij werken als grafisch ontwerper bij Youngwise?

Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief met CV en (uitgebreid) portfolio naar Lisette de Jong via sollicitatie@youngwise.nl.

Stages

Binnen ons team is er ook ruimte voor een stagiair communicatie, webdesign en webdevelopment. Mocht je op zoek zijn naar een leuke stageplaats meld je dan nu aan en motiveer waarom jij denkt dat je bij ons aan de slag wilt gaan tijdens je stage: sollicitatie@youngwise.nl.

Kom ons team versterken!

Mail ons direct.

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.