Sociaal & Duurzaam

Met veel liefde omarmen we sociale projecten en ondersteunen we jaarlijks goede doelen. We zijn ons bewust van onze rol in de samenleving en daarom helpen wij graag een handje mee. Het gaat daarbij niet zozeer om sponsoring in geld, maar we leveren liever onze bijdrage in de vorm van een toegevoegde waarde.

De generatie van de toekomst heeft bij Youngwise kans om kennis te maken met het bedrijfsleven. Regelmatig ontvangen we stagiaires voor een leuke en leerzame tijd. En buiten dat zij veel opsteken, doen wij dat ook. Deze enthousiaste groep geeft ons ook vaak weer nieuwe inzichten voor onze projecten.

En duurzaamheid vinden wij ook belangrijk. En dat doen we niet alleen door dat uit te spreken, maar ook door ernaar te handelen. Wij stellen onszelf altijd de vraag of het niet duurzamer kan en wat de alternatieven zijn. Dit verwachten we van onszelf en van onze leveranciers.

Wilt u ons graag beter leren kennen?

Kom gerust eens langs, mail of bel!

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.