Wij zijn Youngwise

Specialist in organisatie & communicatie

Youngwise werkt vanuit het voedende hart van Nederland, de FoodValley regio. Vanuit die centrale positie rolt onze dienstverlening uit door heel Nederland. En dat begon meer dan 12 jaar geleden, toen Youngwise startte met de visie dat communicatie en organisatie hand in hand moeten gaan.

We leven in een belevingseconomie, waarin de communicatie met de doelgroep in razend tempo verandert. Marketing en communicatie zijn leidend in goede salesprestaties van een bedrijf. En events zijn krachtige tools om je doelgroep te binden en te activeren.

Wij vinden dat een evenement en de communicatie doordacht moeten zijn. Het kunnen geen losse elementen zijn. Uw bedrijfs-DNA en uw doel zijn bepalend voor wat wij inzetten. En daarbij houden we van creativiteit. Geen gebaande paden, maar verrassen en WOW effecten creëren.

Vanuit ons kantoor in Ede werken we met hart en ziel aan verschillende projecten waarin alle elementen van live communicatie tot leven komen. Ons team van specialisten op het gebied van events, ontwerp, webmarketing en media creëren een sterk concept. Daarbij worden alle elementen van de marketingmix ingezet om uw doel te bereiken.

Benieuwd op welke wijze wij de communicatie- en eventtools inzetten voor het bereiken van uw doel?

Bel of mail naar ons!

© 2004 - 2018 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.