Opening

Meer dan alleen het lintje doorknippen!

De verhuisdozen staan al ingepakt en bouwvakkers zijn druk in de weer om uw nieuwe locatie klaar te maken. En dan kunnen de deuren open van uw nieuwe plek. U kunt natuurlijk niet wachten om dat te laten zien aan uw relaties!

Rolt u de loper uit, knipt u het lintje door, of wilt u een grootse en spectaculaire openingshandeling? Met onze creatieve geest zoeken we naar het WOW-effect, dat bij u past. De praktische zaken worden geregeld en wij zijn het aanspreekpunt voor de opening. En zo kunt u samen met uw genodigden het glas heffen op een mooie toekomst op deze nieuwe plek.

Naast de organisatie zorgen wij ook voor de communicatie en de juiste vormgeving. Van bijvoorbeeld een bijzondere uitnodiging, een sterke visuele presentatie van uw bedrijf of het verzorgen van een (media-)campagne. Van brainstorm tot de after service; Youngwise zorgt ervoor dat u op de juiste manier in de picture bent!.

Wilt u op onvergetelijke wijze uw deuren openen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2018 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.