Lancering & Kick Off

Licht uit, spot aan!

Uw gasten stromen vol verwachting binnen. En dan is het moment daar: het applaus klinkt en glazen worden geheven. Heeft u een nieuw product of nieuwe bedrijfsvisie die u in de spotlight wilt zetten? Of wilt u de kernwaarden van uw bedrijf onder de aandacht brengen binnen het team?

Een event is dan een goede manier om dat over te brengen. Het zorgt voor beleving en uw boodschap komt levendig en beeldend over. Uw relaties zien wat voor nieuwe aanwinst u binnen de organisatie heeft op een feestelijke lancering.

Een fantastische film, spectaculaire show of traditionele handeling; hoe wilt u het product voor het eerst laten zien? Het is een spannend moment waarop alles samenkomt, tot in de kleinste details. Met een kickoff of lancering zet u het verhaal neer. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt.

Zelfs wanneer die sober is, zetten wij een stevige lijn neer in uw evenement. Zo wilde een opdrachtgever onlangs uitdragen: ‘ Soberheid waar het kan en kwaliteit waar het moet’. Die boodschap hebben we gebruikt in de kickoff door eenvoudige en eerlijke hapjes te serveren in een cradle to cradle omgeving van hout en jute. Maar het kan ook de andere kant op; ‘ Alle hens aan dek’. Een thema waarbij alle medewerkers werd verteld de zeilen bij te zetten in de woekerende storm van concurrentie en crisis.

Youngwise is specialist in het omzetten van een verhaal naar reallife beleving en we gaan graag voor u aan de slag!

Uw lancering op de juiste wijze in de spotlights?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen het u graag!

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.