Klantendag & Opendag

Investeren in een sterke relatie!

Het kost vijf keer meer om een nieuwe klant te werven, dan om een bestaande te behouden. Dus, zo gek is het niet om de trouwe opdrachtgevers te belonen voor hun vertrouwen. Want hoe langer ze klant zijn, des te meer rendement het u oplevert. En feit is dat juist zij zorgen voor het grootste gedeelte van de winst. Denk eens aan een relatie versterkend event in de vorm van een klantendag.

Een klantendag is een goede manier om de aandacht eens op de ambassadeurs van uw bedrijf te leggen. En dat kan op veel manieren. Maar wat wilt u uitstralen, welke boodschap wilt u aan hen vertellen en hoe wilt u dat doen? De vorm van zo’n dag verschilt keer op keer. Youngwise heeft ervaring in alle soorten en maten. Van userday, waarbij uw klanten met elkaar in contact komen en elkaar versterken; tot familiedag in een pretpark, compleet met knapzak en een hapje eten.

Een open dag is een mooie gelegenheid om uw klanten, relaties of omgeving uw bedrijf te laten zien. Door ze een kijkje te laten nemen hoe u te werk gaat, worden uw genodigden enthousiast gemaakt over uw producten of diensten.

Vaak weet uw relatie niet wat u allemaal voor hen kunt betekenen. Door uw verhaal op uw eigen locatie te vertellen veranderen ze van bezoeker tot ambassadeur! Maar daarvoor is inzet nodig. Want naast het dagelijkse werk, moet u klaar zijn voor een kijkje achter de schermen. Daarvoor moet uw bedrijf ook weten wat er die dag speelt.
En tegelijkertijd moet het uw gasten aan niets ontbreken.

Wij pakken dat voor u op. We zorgen voor de communicatie en planning voor uw gasten en werknemers. Maar ook veiligheid, routing en alle faciliteiten die bij zo’n open dag komen kijken. Wij zorgen er voor dat uw relaties uw bedrijf het beste leren kennen.

Wilt u ook een relatie evenement organiseren?

Neem eens vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.