Jubileum

Een mijlpaal met een rode draad!

Het is een mijlpaal voor uw bedrijf, uw organisatie bestaat 10, 25, 50 of misschien wel 100 jaar. Dat moment wilt u delen met relaties, medewerkers en leveranciers. En met dat moment wilt u iets vertellen, uw  enthousiasme en tegelijker tijd waardering tonen aan uw relaties. Uw bedrijf is even het stralend middelpunt en dat heeft communicatiekracht.

Om zo’n event te laten slagen, is er persoonlijk contact, een goede sfeer, een goede uitstraling en een mooi programma nodig. Uw boodschap van uw bedrijf komt daarin terug en zo weet u de juiste snaar te raken. Zo zult u dit feestelijke moment op spectaculaire wijze vieren en zal het nog lang bijblijven.

Wij maken zo’n rode draad voor uw event en zorgen voor een onvergetelijke beleving voor u en uw gasten. De praktische kant zorgen we voor, evenals voor de communicatie. Zo heeft u een zorgeloze dag en kunt u zich focussen op uw gasten.

Youngwise helpt u met een scherpe blik te kijken naar uw feestelijke jubileum. Want wij hebben oog voor detail en daardoor valt uw evenement op. En wij kijken samen met u naar de communicatie. Want zo’n bijzonder moment, mag natuurlijk iedereen weten. Zo kunt u denken aan een speciaal jubileumlogo dat te zien is op al uw huisstijldragers, of een jubileummagazine waarin u vertelt over de geschiedenis, relaties en de toekomstvisie. Of ziet u liever dat onze hostesses door het hele land rijden naar uw opdrachtgevers voor een persoonlijke jubileumactie? Wij maken graag iets bijzonders voor u
waarmee uw relaties verrast en wat nog jaren bij hen bijblijft.

Uw jubileum op een bijzondere wijze vieren?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.