Congresorganisatie

Mentale inspiratie voor de bezoeker!

Een congres moet vooral inspiratie en mentale uitdaging bieden. Daarvoor is een goed doordacht programma leidend. Goede sprekers en de juiste audiovisuele middelen zorgen voor een succesvol congres.

Daarnaast is het uitnodigingstraject en de promotie van uw congres van essentieel belang, door digitale registratie bent u helemaal bij de tijd.

Of het nu gaat om een congresorganisatie van 50 of 10.000 man: Youngwise zorgt voor een succesvol congres. We werken met de nieuwste audiovisuele en digitale technieken, waarbij we uw congres zelfs online kunnen verslaan. Zo kunt u nog meer bezoekers trekken.

Maar ook de invulling van de sprekers, of de registratietool maken wij voor u klaar. Die tool kunt u gemakkelijk met uw huisstijl invullen, zodat het geheel bij uw congres past. En eenmaal aangekomen zorgen onze parkingprofessionals en hostesses voor een gastvrij ontvangst.

Wilt u ook uw bezoekers inspireren met een krachtig congres?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.