Beursdeelname

Rendement door interactie!

Het zomaar aanwezig zijn op een beurs of flyers uitdelen, levert weinig op. Maar hoe zorgt u voor rendement, wanneer u op een beurs staat? Het is belangrijk om op te vallen bij uw doelgroep. En daarvoor moet u interactie aangaan met de bezoekers.

Vooraf stellen we met u een daadkrachtig en kort plan op. Wie is de bezoeker; wat verwacht deze doelgroep; waar is hij naar op zoek en wat wilt u als bedrijf van de persoon. Aan de hand daarvan kijken we naar hoe u uw boodschap het beste kunt overbrengen. We maken het ontwerp van de stand en het promotiemateriaal. En zo zorgen we dat u een concrete doelstelling heeft voor uw beursdeelname.

Met onze plannenmakers, ontwerpers en salesprofessionals zorgen we voor resultaat. Dat brengen we ook over op uw personeel bij de stand door vooraf een beurstraining te geven. Want u wilt immers niet alleen visitekaartjes, maar echte leads.

Wilt u ook meer halen uit uw beursdeelname?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.